Google stopper frie ytringer

En overivrig google-medarbeider fant plutselig ut at offentlige myndigheter bør ha enerett på å publisere informasjon om korona og koronatiltak og valgte å trykke på den røde knappen og suspendere «Har jeg lov..? Pro» med umiddelbar virkning.

Hva da med alle norske og utenlandske nyhetsapper…?

Vi har selvfølgelig sendt inn en klage, men «på grunn av koronatiltak»…!!!? kan det ta opptil 7 dager å få klagen behandlet. Uansett resultat av klagen kan alle som har kjøpt «Har jeg lov..? Pro» sende en epost til appmaster@harjeglov.no, legge ved betalingsinformasjon for kjøpet og få pengene tilbake.

I mellomtiden krysser vi fingrene for at «Har jeg lov..?» ikke dømmes like hardt og står på videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.